hur hinner jag då?

 
när jag skulle börja i min nuvarande klass var jag obeskrivligt glad, men det är inte endast sol i sagolandet, och dom varnade mig om att dom hade asmycket läxor och prov! jag bestämde mig för  att jag fick väl hantera det på nått sätt, men jag tänkete börja ändå! så jag gjorde det och nu har jag gått här i en termin, ja vad tycker jag om skolan då?konceptet att man aldrig ska sluta senare än 3, inte ens niorna, gillar jag skarpt! 8)
och jag tycker inte alls vi har massa läxor, visst det kan vara mycket, men inte så mycket! och eftersom skolan är nära och jag inte kommer hem klockan 5 fast jagåker direkt hem, så har jag massa tid till att plugga. jag tycker ärligt inte att vi har mycket mer än jag hade förut! men de andra i min klass tycker beviserligen att det är mycket plugg. de har suttit uppe hela natten och pluggat och oj vad dom verkar lida! men jag förstår inte, jag pluggar aldrig efter 9 på kvällen, och det är väldigt sällan som jag pluggar ens då! och ändå hinner jag med!
 
fast jag har mer saker i min vardag än dom andra i klassen, jag har massa fler kompisar är bara klassen, utan även stall umgänget att vara med, rider och är i stallet 3 gånger i veckan, och när jag väl är hemma hinner jag t.om fota, filma, redigera, vara på fb och driva en blogg fast jag pluggar. ok ibland blir bloggen sista proritering, och jag fotar inte under nån vecka, men i det stora hela hinner jag sjuukt mycket, och jag lägger mig i tid på kvällen. förstår bara inte hur jag kan hinna allt... de andra fattar inte hur jag sitter vid datan så mycket (haha xD)
och det gör jag den korta tiden på kvällen som jag faktiskt ens är hemma! hur kan jag undvika att skolan tar mitt liv och ändå ha hög grad i alla ämnen förutom matte och idrott? ibland när jag frågar nån om vi ska göra nått ska den plugga, jag ba på vadå, och sen säger jag att jag redan är klar för länge sen. men hur går det liksom till? har jag tur, för jag är inte så lättdistraherad så jag jobbar ganska effektivt till skillnad från många andra. är det det som avgör? den som lyckas lista ut får nobelpris! :P