lång härlig dag

 
vilken dag! och så trött jag är nu! tog 8-färjan i morse för att vi skulle sjötsätta båten. vid halv 11 mötte jag petra. vi väntade på bussen i 20 min (suuuuck småstan asså xD) och tog sedan den till stallet. komunen har tagit nått beslut om att alla undomar åker buss gratis på loven!! älskar det! då kan man göra lite mer saker och behöver inte vara fastklistrad vid sina föräldrar (vilket jag alltid är när jag är här). åh stallet! pussade på lite hästar och hade det mys, jag fick sådant sug så vi ställde oss och ryktade en söt pålle^^ det är verkligen en helt annan stämning i stallet här, det va bara vi där!
sedan kom personalen och lastade hästarna för att åka på bete. och jag fick sådana feels igen x) men jag hann iaf hälsa på min gamla lägerhäst!^^ sedan hjälpte vi till att mocka ur stallet. det va jätteroligt men jobbigt! saknar att jobba i stallet!
 
vi började (såklart haha) med spiltorna och gjorde även tre boxar och sedan gav vi upp x) men hjälpen uppskattades verkligen så det va kul! det va verkligen jättehärligt att hänga lite i stallet! tog sedan bussen tbx till stan och gick till maxi och köpte choklad för vi va hungriga :P satte oss vid centralen för att vänta på min buss som inte gick förrens om en och en halv (!!!) timme. då hittade vi en kotte!!  med ett brev på, vi gjorde som det stod och fick en blomma och 10% rabatt på en blomaffär xD men det va en riktigt rolig reklamkampanj! gav den till mormor så nu är hon glad. tog sen bussen och fick vänta i en kvart på färjan. men man blir ju van haha. blev hämtad på andra sidan färjleden och here I am. superbra dag! idag ska jag somna tidigt för imorgon åker jag hem, för att i övermorgon åka till gotland med bästa anna och thea!! :DD