bästabästaBÄSTA

 
Red världens bästa ponny - Kovo idag! Det känns helt, jag menar verkligen H E L T overkligt att jag efter två års uppehåll från ridskolan, nu är tillbaka och att jag, JAG får möjligheten att sitta på KOVOS rygg.
Kom till stallet med huvudvärk och sömnbrist och lite ledsen i själen - livet är som livet är, helt enkelt. Och så fick jag reda på vilken häst jag skulle rida denna dag - och allt var plötsligt bra! Allt blev ännu bättre av alla underbara barn och ungdomar i stallet som göra mina dagar bättre och allt blev BÄST när jag satt upp på världens bästa ponny, som jag saknat så otroligt mycket - och det gick ganska bra! Han är svår och jag är imponerad över mig själv för tre år sedan som red honom helt ok bra, nu går det knappt bra alls... men allt är relativt, det gick inte heller superdåligt! Så fort bogarna hamnar på plats så kommer resten. Från botten till toppen under denna eftermiddag!
 
 
Även igår var en bra dag! Wow vad jag har många bra dagar, det är ju bra! :D
Vaknade redan innan 9 igår trots att jag inte börjar förrän 12.20. Eftersom jag är en sådan som behöver typ 10 -12 timmars sömn så sover jag oftast till 11 när jag väl kan.... hatar att jag gör det, hatar att sova bort tiden, men jag hatar också att vara en zombie pga sömnbrist... MEN igår vaknade jag pigg och kunde verkligen inte somna om! Det är ju glädje hahah, när jag kan passa på att göra något av den lediga förmiddagen. Jag sträckte mig efter datorn och satt kvar i sängen i ett par timmar och pluggade innan jag klev upp och drog mig till skolan. I skolan var det endast en väldigt lugn lektion och sedan två timmars hål. Gick och köpte fika med Lina och Saga och sedan hade vi medlemsmöte med kulturklubben och fikade massor. Alltid såklart mysigt och trevligt! Vid 5 drog jag från skolan för att åka vidare till stallet, där det var usekmöte och ännu mer fika! Vem var det som slutligen rullade hem när det var dags att ta sig hem igår kväll? Jo jag. Men det e najs.
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!