En superhärlig helg

 
 
 
blogg.se förstör ofta bilder, men inte alltid. Ta första och andra bilden t.ex. De är redigerade exakt likadant och ser exakt likadana ut i bridge. Ändå är den ena helt grådaskig här... suck, färgerna var så somriga och härliga, det är faktiskt en fin bild! Egentligen!
 
 
 
Denna helg har varit 10 av 10! Om jag ska återkoppla till inlägget i fredags så inser jag att det generellt har varit en bra vecka!
Igår var det lördag och efter att ha vaknat vid 9 och pluggat i några timmar mötte jag upp Anna strax innan 3 och drog till stan! Pressbyrån kirrade gratis gladd, jag åt tre st! Mums! Lite kul var det ändå, för det blåste och var kallt och de som jobbade hade vindjacka, mössa och vantar. Men det är ju faktiskt slutet av april så då ska man kunna äta glass ute! Jag och Anna satt på en bänk vid Norrmalmstorg och frös men hade det bra ändå. Sedan drog vi vidare, mötte upp Usek, handlade och drog hem till Thea. Kvällen var full av snack, skratt, pizza och godis. Vem skulle jag vara utan Usek!? Tänk att det fanns en tid då jag inte var med i styrelsen. Jag är evigt tacksam för att jag får vara med, jag minns fortfarande dagen då jag fick frågan. Jag sprang runt i huset och skrek, no joke.  Kan mycket möjligt vara typ det bästa som hänt mig. Jag blir ju lite extra sentimental nu när jag börjar se slutet. Jag vill aldrig, aldrig, aldrig gå ur! Meeen när man blir vuxen kommer väl livet emellan, antar jag.... den som lever får väl se. Hela Usek hade det bra tills klockan sprang iväg och jag kom hem vid 12.
 
 
Idag var jag i skolan vid 11. Ja jo, det är söndag idag, jag vet.
Men jag måste utnyttja den sista tiden med tillgång till fotostudio. Hade alltså bokat studion och drog med mig Anna. Hon fick vara modell för mina bilder till slututställningen och så passade vi på att ta lite allmänt fula men roliga bilder. Sedan gick vi upp till Observatorielunden för att fota lite mer och titta ut över vackra Stockholm och vara nationalistiska. Sedan drog hon vidare vid 14, och jag mötte upp Julia. Vi gick en ganska rejäl promenad i ett stundtals soligt och varmt, stundtals blåsigt och kallt Stockholm. Vi gick ut på djurgården men pausade såklart i Kungsträdgården för lite bilder som ni ser ovan. Bilderna med Anna kommer senare. Vi gick och gick och så satte vi oss på en bänk vid vattnet på djurgården och snackade. Trevligt! Slutligen tog vi tuben hem och jag var hemma vid 18. Har sedan dess betat av en to do-lista samt ätit en billys. Imorgon är det måndag och en rolig dag! Först sovmorgon, sedan en ynka lektion, vänta ett par timmar, sedan möte med Kulturklubben och sedan vidare till stallet för usekmöte. Jag älskar möten. Jag låter ju så viktig när jag springer på möten överallt hela tiden, men sanningen är att det mest är flum och ungänge med härligt folk hehe, älskar't! Fika blir det också såklart, på båda mötena!
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!