Världens bästa fredag!

 
 
-Jag har idag invigt min underbara klänning jag köpte när jag och Elin handlade på Myrorna! Älskar den, och dessutom har jag haft en ovanligt bra hårdag så har känt mig så söt och fin hela dagen. Vissa dagar är man ju on point, helt enkelt.
 
- Helt seriöst nästan alla jag har pratat med idag har, inte bara sagt, utan utbrustit att jag haft en fin klänning. Hybrisen rusar iväg. Jaja, jag borde vara svensk och säga att det är jobbigt att få beröm, men nä. Jag älskar min klänning och det är väl självklart att jag blir glad när andra också gör det.
 
-Jag kan ha fattat ett väldigt snabbt beslut.... kan vara så att jag är anmäld till en audition till en högsatsande dansgrupp med profil scen. Kan alltså vara så att jag till hösten inträder dansscener runtom i stockholm (det är ju billigare än ridningen...) kan också vara så att jag är för dålig för att klara audition (mycket möjligt) och inte alls dansar i höst, men just nu är det en väldigt spännande tanke!
 
-Jag har fått besked om löneökning till hösten! Ingen rejäl, men ändå!
 
- Jag fick ett oväntat mejl om ett fantastiskt jobb! Jag vet att jag inte kommer få jobbet eftersom det vore för bra för att vara sant, men om jag skulle få det jobbet skulle jag plötsligt kunna tänka mig ett liv efter gymnasiet...! Svindlande tanke, men jag blev plötsligt lite, lite, lite pepp! Håll tummarna för mig nu!
 
-Hade presentation på fotolektionen. Alltid skönt när sådant är klart och man kan andas ut! Dessutom var läraren supernöjd och gav klassen ett kollektivt A+. Fick mer beröm idag än vi fått samanlagt under hela trean hehe, skoj!
 
 
- Det var riktigt, riktigt god lunch i skolan! Det är inte varje dag!
 
 
-Fika i määängder! Det finns en speciell lärare på skolan som förser mig med all fika jag kan tänkas behöva haha. Vägen till mitt hjärta går ju som redan konstaterat genom magen. Hade en rejäl håltimme och jag slank in på ettornas lektion och satt med Emelie, Klara och Agnes. Deras klass blev bjudna på fika av denne lärare, som godhjärtat sa att jag också fick  äta. Efter en god lunch fick jag alltså en god efterrätt. Nästan 1,5 timme försvann visst i deras klassrum, men som Agnes sa: "här finns fika och här finns sällskap", så där brände jag min håltimme. Har man inte egen lektion går man ju på andras lektioner, det är väl så man gör, elr? Hehe.
 
 
-Den där jääääävla lyrikförfördjupningen i svenskan är KLAR! Den enda uppgift typ NÅGONSIN (???) som rört mig till frustrationens tårar är äntligen inlämnad!! Jag är tio ton lättare nu! (mentalt alltså, rent konkret är jag snarare tio ton tyngre efter en stor lunch och massa kakor)
 
 
-Dagens sista lektion var ett prov (många deadlines idag!) och jag är ytterligare tio ton lättare när det är avklarat och jag kan stryka det från listan!
 
-Jag har fått frågan om att hålla tal på mösspåtagningen. Lite smickrande ändå. Nu är min skola förvisso inte jättestor, men ändå. En hel avgångskull, två linjer, fyra klasser, och endast två elever blir ombedda av lärarna att hålla tal. Jag sa såklart nej, av uppenbara skäl, men är allt lite kaxig över att ha blivit tillfrågad.
 
-Sist men absolut inte minst, Kulturklubben har gjort stora framgångar! Har idag skrivit avtal med Reacta och vi är alltså "på riktigt" nu och kommer få bidrag med pengar så att vi kan arrangera mer och större saker. Så otroligt roligt att ha kommit igång på riktigt! Så otroligt roligt att ha varit med och startat upp detta! hoppas att kommande elever vårdar klubben väl nu när halva styrelsen snart tar studenten...
 
 
Bra dag idag, helt enkelt! Vill även lyfta att jag red i tisdags, och att jag nu blivit befodrad från ponny till häst! Red Wappe och det gick så sjukt himla bra! De som suttit på läktaren kom t.om fram efteråt och sa att det såg så fint ut, jättekul att höra! (Detta inlägg blir väldigt fullt av hybris så många blir nog provocerade.) I onsdags var det dans igen efter uppehåll under lovet och det är så sjukt himla kul! Igår var jag på utbildning och träffade gamla bekanta och vi blev alla lite chockade av att se varandra, men kul var det! Och så idag denna lista ovan + ett bra jobbpass nu på kvällen. Jag är på g! :D
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!