Huvudvärk from hell

 
 
Nu ska jag klaga, för nu har jag ont i huvudet. Jag är övertygad om att överansträngd hjärna är orsaken.
Har nämligen suttit och pluggat (körkortsteori) rätt länge och sedan exploderar huvudvärken från helvettet - orsaken kan ju inte vara annat än överhettning.  Det jag lärde mig när jag pluggade var att om varningslampan för överttning börjar lysa under färd ska man genast stänga av motorn. Man kan mycket väl ifrågasätta om det funkar på mänskligheten, men det var väl lika bra att testa, så jag stängde av. Blir så matt och okoncentrerad när hela skallen bultar så jag smällde ihop boken och har se senaste timmarna tittat på värsta språket. Efter mitt marathon börjar jag nu - sorgligt nog - närma mig sista säsongens slut. Mycket ledsamt. Under tiden har jag nu ätit upp en paradisask jag fick på studenten. Det har alltså tagit två månader att äta upp en ask och nu är jag så offantligt trött på choklad, de sista bitarna fick jag nästan pressa i mig så jag blev av med det någon gång. Nåväl, jag har inte ätit choklad framför datorn hela dagen, jag var uppe med tuppen idag, vilket var härligt! Trots att det är svårt att komma upp ur sängen efter två månader av sovmornar är dygnsrytmen älskvärd. Kl 7 steg jag upp och åkte till stallet med Julia. Till hennes häst, alltså. Till Gizmo som ni kan se lite längre ner. Jag red och Julia promenerade med ute i skogen i 1,5 timme. Så mysigt med lite skitsnack på hästryggen! Vid 12 var jag hemma igen med ambitionen om en effektiv eftermiddag med plugg. Det höll ett tag, jag har även vart ute på vägarna med bilen, men sedan har jag blivit lat och fastnat här med datorn i knät, skrattar åt Fredrik Lindström och äter choklad. Imorgon ska jag, Thea och Elin hem till Pettson, men ska inte vara där förrän 1, så tänkte ställa klockan och gå ut och springa på förmiddagen. Då måste jag fan vakna tidigt så jag hinner duscha och så att mitt megatjocka hår hinner torka innan dagens äventyr (fattar ej folk som duschar på morgonen? Håret tar ju evigheter att torka!?) Dock känner jag mig i skrivande stund lagom motiverad till att vara en hurtkurre som äter tio ägg till frukost för att sedan gå ut och springa sådär på morgonkvisten. Vi får se vad skallen min säger om saken. Mitt paket Treo börjar ta slut nu, måste köpa nytt. Suck.
 
 
Jahapp, så var det med den saken. Underbar förmiddag men lagom underbar eftermiddag. Jag lär nog inte dra många knop denna kväll. Detta är förövrigt sista söndagskvällen utan söndagsångest. Nu har ju inte jag haft söndagsångest under hela min gymnasietid, men jag har förstått att det kommer när man börjar jobba. Jag lever ju dock lite i förnekelse och är taggad på att äntligen börja jobba, men rent intellektuellt förstår jag att jag ska njuta av en sista söndag som inte är en söndag. Bara en vecka kvar! EN ynka liten vecka!
 
 
 
 
Den 25e aug sätter jag lösenord på bloggen och för att ni ska kunna fortsätta läsa bör ni anteckna detta:
användarnamn: nikonphoto
lösenord: viponly
 
Postat av: Max

Hej Fanny! Hör av dig till oss om du vill testa vår tjänst iKörkort.nu gratis. Den gör garanterat körkortspluggandet lättare och roligare :) /Max

2017-08-14, 14:59:25 - URL: http://xn--ikrkort-b1a.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!