Så satt den på

 
 
 
Ojojoj inte trodde man att man skulle få se en Fanny i studentmössa, men såhär två dagar innan tar hon äntligen tag i livet något sånär.
Min fula mössa har varit i förseglat kartong längst in i skåpet i skolan. Har inte sett eller provat den, har istället förträngt och hatat den. Men idag har jag tömt mitt skåp och det var liksom dags. Det spelar ingen roll om jag är redo eller inte, i övermorgon tar jag studenten. När jag väl har betalat så jäkla mycket för mössan vill jag åtminstone använda den, så det blev alltså att ta hem den så jag kan ha den redan på frukosten på fredag. Klart jag blev lite nyfiken, så jag var ju tvungen att prova den ändå. Jag märkte att mitt band är blått? Det är ju alltid svart? Tror aldrig jag har sett någn som inte har ett svart band? Någon måste ju vara den första I guess... Det är dock en härlig slump eftersom både jacka och skor är blåa! Jag är helt vit och blå alltså, det ser ju nästan ut som att jag har tänkt! Jag kommer alltså dö i hjärtesorg på fredag men jag kommer i alla fall vara snygg. (hybris) Man får ju ta det man får här i livet. För övrigt stod jag utanför huset kl 7 i morse pga det kom en sotare hem och då kan jag inte vara ivägen. Jag skulle komma till skolan innan skolan ens öppnat så jag var mentalt förberedd på en meditativ stund i parken, men pendeltågen sa ifrån så det tog alltför lång tid att åka till skolan så jag kom inte fram förrän halv 9. Satte mig i loungen och halvsov en stund, gick sedan och köpte en macka, hämtade varmvatten (jag hade tagit med mig te) och hade picknick i loungen haha, mys. Nä men timmarna gick. Jag har mest minglat runt och varit ivägen för alla andra men själv har jag haft det bra. Sa hejdå till några ettor vilket gjorde ont i hjärtat på riktigt. De små, nya ettorna är inte små eller nya längre, nu börjar de snart tvåan! Ojoj! Och styrelsekompanjonerna Lisa och Hanna börjar trean! Och jag? Ja jag.... jag blir ju stolt och glad över att se alla andra växa upp så, men det innebär ju dessvärre att jag också växer. Nä usch. Har suttit vid min bänk i loungen under hela förmiddagen med varierat sällskap och vid 11 lämnade vi in kameror. Hängde kvar i fotosalen som ju är en estets andra hem och hjärtesorg att lämna och sedan skulle vi till matsalen men jag blev distraherad av nytt mingelsällskap på vägen. Sedan gick jag, Pettson och Lina och åt lunch innan vi gick tillbaka in i ett klassrum och satte oss där och var där i typ två timmar varav över halva tiden fikade vi med historieläraren, mysig avslutning deluxe. Regnet piskade plötsligt mot fönstret och där satt vi och åt bulle. Notera att fyra pers åt upp en hel längd... heh... sedan hängde vi kvar ännu mer tills de andra drog och jag skaffade mig nytt sällskap och slutligen tömde jag skåpet, drog hem, åt middag och satte studentmössan på huvudet.
 
 
Idag har verkligen varit en fin dag.
Jag har verkligen inte gjort något vettigt men ändå har jag varit i skolan längre än längst. Dagen har varit sååå lång men så rolig! Var det samma dag som jag i sol gick till tåget kl 7 på morgonen, som när vi satt innomhus och hörde regnet slå mot rutan? Idag hade lika gäna kunnat vara tre dagar för att morgonen känns så avlägsen, men det är härligt! Slog mig också att jag inte har gjort något annat idag än att klaga på studenten. Alla frågar hur det känns och jag ger en suck till svar. De ställer en följfråga och så är mina dystopiska framtidsutsikter igång. Sedan är vårt samtal slut och då träffar jag en annan som ställer samma fråga och allt börjar om haha. Jag har tjatat hål i huvudet på min omgivning om hur mycket jag hatar framtiden men så känns det också rätt skönt. Jag är inte taggad på studenten nu, absolut inte, men jag är liksom... tömd? Jag har fått vara bitter och klaga så mycket idag att jag liksom inte har någon klagan kvar så nu slipper ni läsa om allt. Win-win. Imorgon ska vi måla lakan till flaket och äta studentmiddag. Jag kommer säkert gråta men det tar vi då.
 
 
 
Idag har ändå varit en trevlig dag då jag bara har drivit runt och haft det bra. 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!