Äntligen måndag! Bokrelease!

Kan detta vara typ bästa dagen någonsin?! Måndagar kanske är min nya favoritdag?
 
 
Dagen började som en vanlig skoldag, men när skoldagen var slut började jag gå under av nervositet. Den bok jag har varit med och skrivit har haft release idag!
Jag fattar inte att jag var så nervös!? Jag trodde jag skulle haverera! Det kändes som att hela jag darrade och jag vet inte hur många liter jag svettades: det var bara så många feels på en och samma gång att jag trodde jag skulle spricka! Det var en pest att vänta i skolan en timme efter lektionen. Kan jag inte sitta still i vanliga fall kunde jag verkligen inte det idag. Anna kom tidigare och kom till skolan och hängde och slutligen samlade vi ihop mitt lilla sällskap och jag, Thea, Anna, Elise och Petra och såklart en stöttande härlig lärare gick tillsammans mot Bonnierförlagen. Timmarna där gick fort! Jag höll ett halvbra tal och trodde jag skulle dö på kuppen, har signerat böcker, insett att jag har en otroligt ful signatur (aka ingen signatur), har minglat, har druckit x antal glas bubbel, mottagit blommor, kramar, pepp och börjar nu få hybris. Satt sedan ute på Bonnier Carlsens takterass i solen med bästa tänkbara sällskap, tittade ut över ett grönt Stockholm och kände mig trots allt lite glad. Tiden går ju dock fort när man har kul och det blev dags att skiljas åt. Jag promenerade tillbaka till skolan pga skulle vänta där ett tag innan jag åkte vidare till Linas teater, och jag gick där längs Sveavägen med stora blombuketter i famnen och min bok i kassen. Galen känsla. Blev halvt överfallen av samtliga när jag sedan klev in i skolan sedan haha, charmigt ändå och jag är så glad över allt och alla människor jag har omkring mig. Blommorna bor nu i lärarummet pga kunde inte ta med dem till kvällens äventyr, så ska ta hem dem imorgon, men de lär få mellanlanda i stallet hahah. Det var rätt skönt att sitta där ensam i skolan ett tag och låta allt sjunka in. wow liksom, vilken eftermiddag och jag tror inte jag har andats sedan kl 1. Svenne kom och bjöd på bullar vilket gjorde det hela ännu bättre.
 
 
Sedan var det dags för nya äventyr!
Jag mötte upp Saga, Kassandra, Erika och Hanna och vi gick och tittade på Lina som hade teaterföreställning med sin teatergrupp! Också det var såklart jätteroligt och man blir ju allt lite stolt kompis! När vi sedan tågade därifrån vid 10 på kvällen gjorde vi det i denna miljö:
 
Så vackert avslut på en så vacker dag och jag är helt emotional över typ allt. Kom hem för ca en halvtimme sedan och bör egentligen sova pronto eftersom det är en lååång dag imorgon, men jag sitter här i mitt fönster, tittar ut i natthimlen och pratar med er! Samt äter ett midnight snack, jag har knappt ätit idag pga nervositet och nu när allt släpper inser jag att jag är alltför hungrig för att sova hehe. Hoppas alla haft en bra måndag!
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!